Nagyon hosszúnak érződött a legutóbbi tél, amiben közrejátszott a koronavírus elleni küzdelem is, de mi továbbra sem adjuk fel és készülünk az új időszámításra, a nyitásra.

Egy kicsit át is alakulunk. Étlapunk különleges, mediterrán snackekkel frissül, míg az Alleenál található teraszunk új értelmezést nyer. Szeretnénk egy igazán „tengerparti” hangulatot varázsolni megfelelő zenével, frissítőkkel és ínycsiklandozó választékkal és bárpulttal.  

Képzeld el, ahogy a kimerítő bevásárlást lágy, déli dallamok kíséretében élvezed, miközben éppen megérkezett a frissen sült mézes-mustáros csirkés, ananászos hagymalekváros ciabatta és tovább fokozva az íz-, hangulatorgiát, egy 100%-os, szűrt, házi Buono almalevelet szűrcsölsz mellé, mert könnyű és finom.

Természetesen, azt is megértjük, ha mindezt az otthon melegében, biztonságában tennéd. Cseppet se félj, házhoz is rendelheted, de akár munka után is beugorhatsz az előre, időpontra megrendelt kis csomagot és sorban állás nélkül átveheted, majd irány haza, hogy még melegében befalhass egy falat mediterrán tavaszt.