Snackek alatt most nem azt értjük, ami a klasszikus értelemben vett harapni- vagy nassolnivaló, hanem a Buono Bistro szlogenjét tökéletesen fémjelző könnyű és finom ételeinkre gondolunk. Ezek a fogások pedig megújult étlapunk „koronaékszerei”, hiszen legyen szó délutáni falatozásról vagy egy könnyed vacsoráról, mindkét esetben tökéletes választás egy Buono snack.

Buono Buono Bistro Snack

Alapvető főételeink mellett hat különböző harapnivalóval várunk benneteket az Allee bevásárlóközpont földszintjén elegáns beltérrel és hangulatos terasszal. Legyen szó egészen könnyed és vegetáriánus ételekről vagy akár garnélás, esetleg csirkemelles szendvicsről. Például a feta sajtos-paradicsomos mártogatós gyökérkenyérrel tökéletes társ, ha épp diétázol vagy csak falatoznál valamit. Ráadásul két különböző plusz feltéttel (fokhagymás garnélával és roston sült csirkemellel) is kérheted. Két új szendvicsünk még fénykép láttán is magáért beszél. Az édes sült csirkés verzióban egyszerre találkozik a sós és édes íz, hiszen nem csupán mézes-mustáros pácban készült csirkemell kerül a gyökérkenyér szeletek közé, hanem ananászlekvár is, a frisseséséget pedig a kaliforniai paprika és a római saláta szolgáltatja. A garnélás szendvicsünk tökéletes választás a mediterrán ízvilág kedvelőinek. Alapja a pirított fokhagymás garnélarák, melyet a paraj leveles pesto tesz igazán ínyenccé. Benne a mozzarella és a római saláta testesíti meg a könnyedséget és teszi igazán eggyé ezt a finom snacket.

Buono Buono Bistro Snack

A vegán és vegetáriánus étrendet követőkre is gondoltunk, hiszen snackjeink fele pont ilyen. Ha még nem kóstoltad az olasz „lepénykenyeret", épp itt az ideje. A frissen sült focacciát zöldfűszeres olívaolajjal löttyintjük meg, s ehhez méltóan zöld és fekete olívabogyót adunk. A krémességről pedig a hozzá tálalt gombakrém és mascarponés paradicsomragu gondoskodik. A harmadik vegán ételünk pedig a mediterrán zöldségnyárs melyben testet ölt a nyári frissesség. A gombával, cukkínivel, koktélparadicsommal felfűzött nyárs mellé mini ciabattát adunk, amit gombakrémmel és/vagy mascarponés paradicsomraguval élvezhetsz.

Na, sikerülne választani? Mi előre szóltunk: snackek minden mennyiségben!