Az október mindig különleges hónap számunkra, ugyanis 2015-ben ekkor nyitotta meg ajtóit a Buono Bistro és ekkor költözött be éttermünkbe a mediterrán ízvilág hangulata. Sosem tudjuk elégszer elmondani, mennyire hálásak vagyunk nektek hiszen, ha ti nem vagyok a koronavírus-járvány utáni nehézségekből sem tudunk úgy kilábalni, mint ahogyan az veletek sikerült. Ti töltitek meg élettel éttermünket és ez elmondhatatlanul nagy örömmel tölt el minket, így ennek okaként is október 13-tól 16-ig közös születésnapi ünneplésre invitálunk titeket.

Szerdán 15:00-tól már várjuk vendégeinket a négy napon át tartó kedvezményekkel teli „ünneplésre”. Az első alkalommal 40%-os kedvezménnyel kóstolhatjátok meg egyik legkedveltebb különlegeségeinket, a pitburgereinket. Az étel a modern gasztronómia, a fúziós konyha találmánya, ugyanis a hamburger pitákból készül és közéjük az adott variációtól függően hús, sajt, zöldségek és különféle szószok kerülnek.

Csütörtök az olasz ízek kedvelőinek a napja lesz. Október 14-én szintén 40%-os kedvezménnyel várunk titeket, mégpedig a calzonéinkat tudjátok akciós áron kipróbálni. Egy igazi pizzakülönlegesség, hajtott tésztából, kemencében összesütve paradicsomos salsa szósszal tálaljuk. A Buono Bistróban ráadásul négy calzone közül válaszhattok, ráadásul akár laktózmentes mozzarellával is kérhetitek.

Az esemény utolsó két napja, vagyis október 15-e és 16-a a hétvége közeledtével már a tényleges ünneplésről és koccintásról szól majd. Pénteken és szombaton 40%-ot engedünk minden alkoholos italunk árából, legyen szó kézműves cidereinkről, különleges koktéljainkról vagy rövid italokról. Ezt a négy napot kár lenne kihagyni, így számítunk rátok, gyertek és ünnepeljük együtt a Buono Bistro születésnapján, hiszen immáron hatodik éve sülve-főve együtt vagyunk.