Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
buonobistro

Megújult őszi-téli étlappal és további újdonságokkal vár a Buono Bistro!



Hiszünk a folyamatos megújulásban, ezért korábbi étlapunkat kicsit átalakítva, új ételekkel kiegészítve vadonatúj menüsorral várunk titeket a következő hónapokban is a Buono Bistroban! Kínálatunk számos új étellel gazdagodott, amely így továbbra is megfelel a gasztronómiai kor igényeinek, illetve ezúttal sem hagytuk figyelmen kívül vegán és vegetáriánus étrendet követő vendégeinket, ugyanis a számukra elérhető kínálat is tovább bővült. A „ráncfelvarráson” átesett étlapunk fő irányvonala továbbra is a mediterrán ízvilág és helyett kapott benne a street food jelleg is, így az ízletes grillételektől, a szendvicsekig és snackekig, a pitburgereinken keresztül a hagyományos tésztáinkig mindenféle finomsággal várunk titeket az Allee bevásárlóközpont földszintjén.

Buono Bistro Business Lunch Étlap Új étlap Buono Allee

Business Lunch

Megújult étlapunk mellett a másik reformunkkal a munkaebédeknek, üzleti megbeszéléseknek és céges összejöveteleknek igyekeztünk teret adni. A Buono „Business Lunch” minden hétköznap 11:00 és 15:30 között lesz elérhető, melynek értelmében több új étel mellett Buono klasszikusok kaptak helyet ezen az étlapon. Ráadásul menük keretében a standard választás során 2 fogás esetén ajándék szörpöt adunk (2480 Ft), míg a prémium ételkategória esetében (2840 Ft) ajándék szörp és kávé jár a választott ételek mellé.

Buono Bistro Business Lunch Étlap Új étlap Buono AlleeBuono Bistro Business Lunch Étlap Új étlap Buono Allee

A Business Lunch fogásai:

Levesek és előételek

  • Olasz paradicsomleves (V)
  • Zsenge zöldséges csirkeraguleves
  • Lestyános vadraguleves (+150Ft)
  • Mediterrán mártogatós olívabogyóval (V)

Főételek (standard)

  • Autonno saláta (V)
  • Rántott citrusos zeller sült burgonyával & friss salátával (V)
  • Rosario csirkemell jázmin rizzsel & friss salátával
  • Pankómorzsás csirkemell paradicsomos mártogatóssal, sült burgonyával & friss salátával
  • Spaghetti Carbonara (kérhető fusilli +150, bazsalikomos gnocchi +250)
  • Gnocchi di Pomodoro (V)

Főételek (prémium)

  • Manouri sajtos csirkemell sült burgonyával és friss salátával
  • Buono Lasagne
  • Buono Quesadilla zöldsalátával
  • Rakott harcsa andalúz lecsóval
  • Roston sült lazac sült burgonyával és friss salátával
Tovább
0

Immáron hatodik éve sülve-főve együtt



Az október mindig különleges hónap számunkra, ugyanis 2015-ben ekkor nyitotta meg ajtóit a Buono Bistro és ekkor költözött be éttermünkbe a mediterrán ízvilág hangulata. Sosem tudjuk elégszer elmondani, mennyire hálásak vagyunk nektek hiszen, ha ti nem vagyok a koronavírus-járvány utáni nehézségekből sem tudunk úgy kilábalni, mint ahogyan az veletek sikerült. Ti töltitek meg élettel éttermünket és ez elmondhatatlanul nagy örömmel tölt el minket, így ennek okaként is október 13-tól 16-ig közös születésnapi ünneplésre invitálunk titeket.

Szerdán 15:00-tól már várjuk vendégeinket a négy napon át tartó kedvezményekkel teli „ünneplésre”. Az első alkalommal 40%-os kedvezménnyel kóstolhatjátok meg egyik legkedveltebb különlegeségeinket, a pitburgereinket. Az étel a modern gasztronómia, a fúziós konyha találmánya, ugyanis a hamburger pitákból készül és közéjük az adott variációtól függően hús, sajt, zöldségek és különféle szószok kerülnek.

Csütörtök az olasz ízek kedvelőinek a napja lesz. Október 14-én szintén 40%-os kedvezménnyel várunk titeket, mégpedig a calzonéinkat tudjátok akciós áron kipróbálni. Egy igazi pizzakülönlegesség, hajtott tésztából, kemencében összesütve paradicsomos salsa szósszal tálaljuk. A Buono Bistróban ráadásul négy calzone közül válaszhattok, ráadásul akár laktózmentes mozzarellával is kérhetitek.

Az esemény utolsó két napja, vagyis október 15-e és 16-a a hétvége közeledtével már a tényleges ünneplésről és koccintásról szól majd. Pénteken és szombaton 40%-ot engedünk minden alkoholos italunk árából, legyen szó kézműves cidereinkről, különleges koktéljainkról vagy rövid italokról. Ezt a négy napot kár lenne kihagyni, így számítunk rátok, gyertek és ünnepeljük együtt a Buono Bistro születésnapján, hiszen immáron hatodik éve sülve-főve együtt vagyunk.

Tovább
0

buonobistro

blogavatar

Nálunk soha nem áll meg az idő: finom és könnyű ételeinket mindig az évszaknak megfelelő hozzávalókból állítjuk össze. A friss alapanyagoknak köszönhetően így nemcsak ízletes, de egészséges ételeket is ehetsz. Mindent szívvel, lélekkel készítünk neked, saját receptjeink alapján. Mert mi tudjuk, hogy a különleges ízek és illatok nemcsak a testnek jelentenek táplálékot, hanem a léleknek is. Ez a Buono!

Utolsó kommentek