A nyár végeztével szerencsére nem kell búcsút intenünk a jó időnek és a szabadtéri kikapcsolódásnak, legalábbis a Buono Bistróban biztosan nem. Ahogyan vendégeink megszokhatták mindig igyekszünk valami újdonsággal, kedvezménnyel kedveskedni, s nincs ez másképp az ősz kezdetével sem.

Buono Koktél Happy hour Buono Bistro

Egész szeptemberen koktélakcióval várjuk régi és új vendégeinket, ugyanis minden nap 50%-os Happy Hour kedvezmény van érvényben minden kevert italunkra. Délután 16:00 és 18:00 között egy az étlapról választott étel mellé féláron válaszhattok minden, az itallapon szereplő koktél közül. A vénasszonyok nyara idején a délután tökéletes alkalmat szolgáltat, hogy még a szabadlevegőn, vagyis teraszunkon töltődjetek fel a hűvösebb napokra. Itallapunkon 7 koktélt kóstolhattok meg.

  1. Egy örök klasszikus: az Aperol Spritz. A nagy népszerűségnek ital könnyed elegye az Aperolnak és prosecconak, melyet a szóda és a friss narancs tesz igazán ízletessé.
  2. A kalóriaszegény koktél: Buono Soda. Egyszerűbb és rövidebb nevén vodkaszóda, amely tökéletes választás, ha épp diétázol vagy tiszta italt szeretnél fogyasztani.
  3. Az ősz kedvence: Apple Vodka. Almalével ízesített vodkaszóda, amely remek opció az édesebb ízvilágot kedvelőknek.
  4. Garibaldi. A fanyar campari és az édes narancslé keveréke. Egy biztos választás a teraszos beszélgetésekhez.
  5. Hugo. Egy roppant fiatal koktél, melyet először 2005-ben készítettek el az Aperol Spritz alternatívájaként, majd 2010-ben teljesen véletlenül ragadt rá a Hugo név, melyet azóta minden koktélkedvelő ismer. Prosecco, bodzaszörp, szóda és lime.
  6. Gin Fizz. A dzsinntől sem kérhetnénk jobbat. A nagymúltú gin-tonik, amely méltán lett a világ egyik legnépszerűbb koktélja.
  7.  Buono Sangria. A gyümölcsös bódulat újragondolva. Remek választás, ha társasággal érkeztek, ugyanis 1 literes verzióban is kérhetitek, így biztos, hogy senki sem marad szomjas.