Általában mi történik négy óra után? Véget ér a munkaidő, bedugul a város és a hőmérséklet is elkezd lejjebb szökni. Szinte tökéletes kompozíció, hogy nálunk lazítsatok egy fárasztó napot követően, elkerüljétek a forgalmat vagy legurítsatok egy frissítőt, hiszen a Buono Bistroban négy óra után indul az élet. Ekkortól ugyanis á la carte étteremként működünk tovább egészen zárásig, azonban, ha a délelőtti órákban vagy egy ebédre érkeznél is nagyon sok szeretettel várunk, hiszen a jól megszokott, jól bevált Buono ízeket továbbra is nálunk találod.

Könnyű és finom ételek vadonatúj környezetben

Harapnál valamit? Desszertre vágysz? Esetleg csak beülnétek egy sörre vagy koktélra? Bármelyiket is szeretnéd, nálunk mindegyiket megtalálod. Az igazi mediterrán ételektől, a pizzákon és a nyári grillételeken át az íncsiklandozó palacsintákig remek hangulatban ehetsz egy jót és töltődhetsz fel a Buono Bistroban. Ha pedig netalántán jóllakottan érkezel is megtalálod nálunk a számításaid, hiszen vadonatúj koktéllapunk mellett magyar ciderekkel és kézműves könnyed sörökkel várunk, valamint az ország minden pontjáról kellemes borok, házi limonádé és a 100%-os szűretlen Buono almalé társaságában lazíthatsz. Szélesebb választék, új ízek, de a megszokott minőség.

  • Böngészd át legújabb koktéljainkat és a négy óra utáni, megújult étlapunkat
  • ---> https://bit.ly/3cQhj2U

S ne feledd, ételeinket nemcsak éttermünkben, hanem saját otthonodban is kipróbálhatod, ugyanis 11 órától egészen este fél 8-ig házhoz is rendelhetsz vagy intézd otthonról és vedd át sorban állás nélkül.

Mindent szívvel, lélekkel készítünk Neked, saját receptjeink alapján. Válassz finomságaink közül, dőlj hátra, és élvezd a pillanat varázsát!