Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
buonobistro

Négy után váltunk, de nem minőséget!



Általában mi történik négy óra után? Véget ér a munkaidő, bedugul a város és a hőmérséklet is elkezd lejjebb szökni. Szinte tökéletes kompozíció, hogy nálunk lazítsatok egy fárasztó napot követően, elkerüljétek a forgalmat vagy legurítsatok egy frissítőt, hiszen a Buono Bistroban négy óra után indul az élet. Ekkortól ugyanis á la carte étteremként működünk tovább egészen zárásig, azonban, ha a délelőtti órákban vagy egy ebédre érkeznél is nagyon sok szeretettel várunk, hiszen a jól megszokott, jól bevált Buono ízeket továbbra is nálunk találod.

Könnyű és finom ételek vadonatúj környezetben

Harapnál valamit? Desszertre vágysz? Esetleg csak beülnétek egy sörre vagy koktélra? Bármelyiket is szeretnéd, nálunk mindegyiket megtalálod. Az igazi mediterrán ételektől, a pizzákon és a nyári grillételeken át az íncsiklandozó palacsintákig remek hangulatban ehetsz egy jót és töltődhetsz fel a Buono Bistroban. Ha pedig netalántán jóllakottan érkezel is megtalálod nálunk a számításaid, hiszen vadonatúj koktéllapunk mellett magyar ciderekkel és kézműves könnyed sörökkel várunk, valamint az ország minden pontjáról kellemes borok, házi limonádé és a 100%-os szűretlen Buono almalé társaságában lazíthatsz. Szélesebb választék, új ízek, de a megszokott minőség.

  • Böngészd át legújabb koktéljainkat és a négy óra utáni, megújult étlapunkat
  • ---> https://bit.ly/3cQhj2U

S ne feledd, ételeinket nemcsak éttermünkben, hanem saját otthonodban is kipróbálhatod, ugyanis 11 órától egészen este fél 8-ig házhoz is rendelhetsz vagy intézd otthonról és vedd át sorban állás nélkül.

Mindent szívvel, lélekkel készítünk Neked, saját receptjeink alapján. Válassz finomságaink közül, dőlj hátra, és élvezd a pillanat varázsát!

Tovább
0

Végre vége?!



Mindenki számára nehéz időszak volt az előző és remélhetőleg már a nehezén is túl vagyunk. Azért nagyon bátrak, vakmerők még ne legyünk, de a teraszunkon mindenkit szeretettel fogadunk. Sőt, oltási igazolvánnyal már benti rész is látogatható.

Az is lehet, mire megírjuk ezeket a sorokat, változni fognak a szabályok, de jelenleg egy biztos: mi mindenkit nagy szeretettel, megújuló ételekkel is italokkal várunk. Marinált tépett lazac vagy rántott citrusos zeller mascarponés, paradicsomos mártogatóssal? Minden, mi szem-szájnak ingere. Különleges hazai borokkal öblítve, de akár egy friss Mauro kávét hörpintve tudjátok élvezni a délutáni nap fényét teraszunkon az Allee Beváráslóközpont bejáratánál.

Exkluzív, fotogén, kellemes és chill. Ezek a szavak, érzések jellemzik megújulásunk, stílusunk. Egy csipetnyi mediterrán életérzés a Móricz Zsigmond körtérnél lágy dallamokkal, ínycsiklandozó finomságokkal. De az ördög nem alszik!

Továbbra is mindenkinek javasoljuk a szabályok betartását, hiszen az élvezetek csak az egészség után következnek. Vigyázzatok magatokra, ahogy mi is megteszünk minden tőlünk telhetőt és remélhetőleg, lassan tényleg, végre vége.

Tovább
0

A Magyar Paralimpiai Csapat hivatalos étterme lett az IL Treno csoport



A Magyar Paralimpiai Bizottság és az IL Treno étteremlánc megállapodást kötött, amelynek keretein belül 2022 végéig támogatja a Magyar Paralimpiai Csapat felkészülését a vállalat.

Az együttműködés értelmében a közel 30 éve működő csoport, amely magában foglalja az IL Treno, az IL Treno Expressz és a Buono Bistro éttermeket, kiemelt kedvezménnyel támogatja a tokiói nyári, valamint a pekingi téli paralimpiára készülő Magyar Paralimpiai Csapat tagjait.

Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke így értékelte az együttműködést: „Mindig nagy örömmel és megelégedettséggel tölt el, ha új támogató áll be a paralimpiai gondolat és a Magyar Paralimpiai Bizottság mögé. Hálásak vagyunk, hogy az IL Treno étteremlánc ebben a nehéz időszakban partnerségre lép velünk és erőforrásokat fordít a Magyar Paralimpiai Csapat támogatására."

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy segíthetjük hazánk legkiválóbb parasportolóinak felkészülését. Az IL Treno étteremlánc évek óta kiemelten kezeli a fogyatékosügyet és folyamatosan törekszik az egyenlőségre, valamint az elfogadás növelésére. Remélem, hogy támogatásunkkal még több remek eredményt érnek el a magyar parasportolók és történeteiket, kitartásukat még többen ismerik meg." – mondta az IL Treno étteremlánc szakmai igazgatója, Barna Ágnes.

Az IL Treno étteremlánc jelenleg kilenc vendéglátó egységgel rendelkezik a fővárosban, valamint Diósdon, és hozzájuk tartozik a Buono Bistro étterme is. A megállapodás értelmében, az MPCS tagjai, sportolók és sportszakemberek kiemelkedő kedvezményekkel bírnak házhoz szállításnál, helyszíni átvételnél, valamint, amikor a járványügyi helyzet már engedélyezi, helyszíni fogyasztásnál.

A Magyar Paralimpiai Bizottság támogatóinak, szponzorainak száma folyamatosan növekszik, immár 13 partner tartozik közéjük. Reméljük, hogy egyre több vállalatot, intézményt győzünk meg arról, hogy a magyar fogyatékos sportolók segítése, támogatása fontos, hasznos és méltó cél és feladat.

 

Tovább
0

Buonóval kitartani könnyebb​​​​​​​



Muszáj kitartani, muszáj még egy picit fogakat összeszorítva küzdeni, hogy aztán együtt élvezhessük az élet minden örömét, de segítünk!

Abban az időszakban, sőt most már nyugodtan kijelenthetjük, hogy történelmi korban, amikor otthon kell lennünk, kerülve a lehető legtöbb érintkezést, szociális életet, minden apróságot érdemes megélni, kihozni belőle a maximumot.

Ilyen lehet többek között egy finom, friss, kiadós étel is. De nem kell egyből valami nehézre gondolni, inkább a saláták „Janijára”, a zöldfűszeres kéregben sült csirkemellel, friss zöld salátával, koktélparadicsommal, rukkolával, igazi mediterrán olívabogyóval és szárított paradicsommal, valamint olasz parmezánnal készült Mastroianni saláta a javaslatunk. Ínycsiklandozó, bőséges, ropogós, különleges ízvilágú és szuper egészséges.

Szereted halmozni az élvezeteket? Ne habozz és kérj mellé egy félédes kézműves almabort a Teachers Cider által.

Garantáljuk, hogy ezzel a párossal egy meleg, tavaszi délután feelingjét érzed majd, de otthon, az otthonod biztonságában.

Tovább
0

A tavasz a Buono változás időszaka



Nagyon hosszúnak érződött a legutóbbi tél, amiben közrejátszott a koronavírus elleni küzdelem is, de mi továbbra sem adjuk fel és készülünk az új időszámításra, a nyitásra.

Egy kicsit át is alakulunk. Étlapunk különleges, mediterrán snackekkel frissül, míg az Alleenál található teraszunk új értelmezést nyer. Szeretnénk egy igazán „tengerparti” hangulatot varázsolni megfelelő zenével, frissítőkkel és ínycsiklandozó választékkal és bárpulttal.  

Képzeld el, ahogy a kimerítő bevásárlást lágy, déli dallamok kíséretében élvezed, miközben éppen megérkezett a frissen sült mézes-mustáros csirkés, ananászos hagymalekváros ciabatta és tovább fokozva az íz-, hangulatorgiát, egy 100%-os, szűrt, házi Buono almalevelet szűrcsölsz mellé, mert könnyű és finom.

Természetesen, azt is megértjük, ha mindezt az otthon melegében, biztonságában tennéd. Cseppet se félj, házhoz is rendelheted, de akár munka után is beugorhatsz az előre, időpontra megrendelt kis csomagot és sorban állás nélkül átveheted, majd irány haza, hogy még melegében befalhass egy falat mediterrán tavaszt.

Tovább
0

buonobistro

blogavatar

Nálunk soha nem áll meg az idő: finom és könnyű ételeinket mindig az évszaknak megfelelő hozzávalókból állítjuk össze. A friss alapanyagoknak köszönhetően így nemcsak ízletes, de egészséges ételeket is ehetsz. Mindent szívvel, lélekkel készítünk neked, saját receptjeink alapján. Mert mi tudjuk, hogy a különleges ízek és illatok nemcsak a testnek jelentenek táplálékot, hanem a léleknek is. Ez a Buono!

Utolsó kommentek