Mindenki számára nehéz időszak volt az előző és remélhetőleg már a nehezén is túl vagyunk. Azért nagyon bátrak, vakmerők még ne legyünk, de a teraszunkon mindenkit szeretettel fogadunk. Sőt, oltási igazolvánnyal már benti rész is látogatható.

Az is lehet, mire megírjuk ezeket a sorokat, változni fognak a szabályok, de jelenleg egy biztos: mi mindenkit nagy szeretettel, megújuló ételekkel is italokkal várunk. Marinált tépett lazac vagy rántott citrusos zeller mascarponés, paradicsomos mártogatóssal? Minden, mi szem-szájnak ingere. Különleges hazai borokkal öblítve, de akár egy friss Mauro kávét hörpintve tudjátok élvezni a délutáni nap fényét teraszunkon az Allee Beváráslóközpont bejáratánál.

Exkluzív, fotogén, kellemes és chill. Ezek a szavak, érzések jellemzik megújulásunk, stílusunk. Egy csipetnyi mediterrán életérzés a Móricz Zsigmond körtérnél lágy dallamokkal, ínycsiklandozó finomságokkal. De az ördög nem alszik!

Továbbra is mindenkinek javasoljuk a szabályok betartását, hiszen az élvezetek csak az egészség után következnek. Vigyázzatok magatokra, ahogy mi is megteszünk minden tőlünk telhetőt és remélhetőleg, lassan tényleg, végre vége.